keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Tottelevaisuutta

Ihanaa kun säät suosivat tällä tavalla. Aurinkoa riittää ja kyllä näyttää vahvasti siltä, että se kevät saapuu tänne pohjolaankin. Muutamat silmutkin olen jo puissa nähnyt, niitä loppujakin odotellaan kuitenkin vielä saapuvaksi ja tottakai lehtiä noihin puihin olisi ihan mukavaa saada sitten jossain vaiheessa.


Mekin koirien kanssa availlaan piakkoin mökkikautta. Huomenissa olisi tarkoitus käydä laittamassa mökkiä ja sen ympäristöä kuntoon viikonloppua varten. Olen aika innoissani siitä että pääsee taas vihdoin mökkeilemään. Vanha kunnon mökkimmehän on ihan perus mökkimökki ilman mitään sen kummempia hulppeuksia, eli juoksevaa vettä siellä ei ole. Mukavaa päästä oikeasti rentoutumaan ja rellestämään koirien kanssa pusikoihin.


Tottelevaisuuskilpailuja ollaan tässä menossa katsastamaan pari kappaletta. Huomenna ja ylihuomenna olisi luvassa kisailua tottelevaisuuskentillä. Mukaan lähtevät molempiin kisoihin alokasluokkaan Medea (Millenium Me And My Shadow), Erkki (Acarden Erämaan Kulkija) ja Ansa (Tulenkertoman Eksynyt Mustelyhty), avoimeenluokkaan puolestaan Vimma (Joy Vision Vox Voicebox), Hilma (Hillfield Hotline Phone) ja Tinttu (Myrskyluodon Surumetsien Talvimorsian) ja lisäksi voittajaluokkaan osallistuvat Atlanta (Acarden Algaida), Barbie (Acarden Bardhadora) ja Venga (Blackenna's Viva La Vida). Melkein koko lössin kanssa siis lähdetään valloittamaan tokokentät, ainoastaan kolme koiraa jää pitämään kotiin vahtia. Onneksi saan tokoreissulle apujoukkoja matkaan, muuten olisin näiden kanssa ihan pulassa kun ovat tuollaisia elohiiriä koko sakki.

Tässä pakkailun lomassa kun ehdin kirjoittaa blogia, niin lienee syytä mainita, että eilen käytiin myös meidän tokoalokkaiden kanssa myös tottelevaisuuskentillä, eli tottelevaisuuden kanssa on vilinää. Onneksi päivä oli kaunis ja saatiin todella kivoja tuloksiakin. Erkki meni ihan perushyvin, mitä nyt oli pieniä ongelmia paikallaanolossa ja muutamia tyylivirheitä, poika tienasi kuitenkin hienosti 151 pistettä ja ansaitsi II-palkinnon suorituksellaan, oikein ylpeä olen. Medealla taas ei mennyt ihan yhtä hyvin kuin Erkillä, sai 117 pistettä ja III-palkintohan sitä sitten saatiin, toisaalta Medean treeni on jäänyt vähän vähemmälle ja tyttö oli aivan ruosteessa ja ohjaaja täysin paineissa, joten mitään muuta ei voitu odottaakaan :D Sitten meidän tokobortsumme Ansa suorastaan loisti eilen! Ansa ansaitsi eilen hienot 173 pistettä ja moisella pistesaaliillahan on tiedossa alokasluokan I-palkinto! Vielä toinen tarvittaisiin, että päästäisiin Ansan kanssa avoimeen.

Nyt on aika pakata loput kamppeet kasaan ja lähteä tokoilemaan, vielä viimeiset hermoilut ennen kisoja ja katsotaan sitten seuraavalla päivityskerralla millaisia tuloksia saatiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti