perjantai 6. toukokuuta 2011

Mökkikausi alkaa!

Kotiuduttiin sitten tokokisojen jälkeen nyt hetkeksi ja kasseja purkamatta lähdetään kohta rentoutumaan mökille! Viikonlopuksikin on luvattu niin lämmintä ilmaa, että eihän tässä voi kuin hihkua riemusta, toivottavasti karvaiset kaverit ovat yhtä innoissaan siitä että pääsee juoksemaan sydämensä kyllyydestä metsäpoluille.


Tokokisoista sen verran, että koko sakkihan meillä oli mukana, lukuunottamatta Dixietä, Banjoa ja Ramonaa, mutta tytsyillä oli ystäväni mukaan oikein hauskaa keskenään, enkä usko että nuo olisivat tottelevaisuuskisoja mihinkään väliin edes kaivanneet.


Itse kisat menivät aivan loistavasti, koirat pärjäsivät paremmin kuin olisin koskaan uskaltanut edes toivoa. Torstaina minut yllättivät ihan totaalisesti Vimma, Erkki ja Medea, jotka kukin nappasivat omasta luokastaan I-palkinnon. Toisillakin koirilla meni erinomaisesti, kukaan ei tullut edes hylätyksi, olen erittäin ylpeä :) Lisäksi tämän päivän tokokisoista I-palkinnon nappasivat Medea, Tinttu ja Erkki, ja tästäkään kisasta ei omia koiriani hylätty ja menivät loputkin aivan erinomaisesti. Itseasiassa kisareissu meni yllättävän hyvin ilman mitään sen kummempia kommelluksia, mitä nyt Hilma vähän repäisi ja aiheutti kaikille sydänkohtauksen kadotessaan ihmeellisesti metsään, mutta palasikin sieltä sitten minuutin huutelujen jälkeen keppi suussa ja valmiina toimintaan.


Ei kai tässä sen kummempia, nyt me lähdemmekin tästä ajelemaan kohti mökkiä, tavataan taas parin päivän päästä mökkitunnelmissa!

1 kommentti:

  1. Kasvattajatädillä näyttää menevän hienosti koiriensa kanssa. Enkä nyt voi sanoa, etteikö meilläkin menisi tämän kanakoiralauman kanssa. Kuulumisia kahden hunsvottikasvattisi osalta jo olenkin kertonut, mutta täytyy nyt vielä jotain kertoilla. Pakkomielle, tiedän. :D
    Chaya ja Roni ovat molemmat nauttineet lämmenneistä säistä täällä Norjassa. Kumpainenkin on käynyt jo uimassa ja pitkät metsälenkit on jälleen aloitettu, niistä kun talven lumikinosten takia pysyttiin erossa. Ja Chayan tytärGerda on kyllä osoittautunut melkoiseksi pakkaukseksi, pitää porukan kyllä vauhdissa. Mejäilyhän me aloitettiinkin neidin kanssa upein tuloksin ja vajaassa kuukaudessa ehdittiin jo valioituakin Suomesta. Nyt tarkoituksena olisi sitten valoittaa muut maat. Täytyy kyllä sanoa, että melkoisen hyvän kuonon neiti on mejäilyyn kyllä perinyt.

    Noin muuten meillä menee mukavasti. Uutta ulkoasua sivuille juuri väsäilen, sillä aika vaihtaa hieman piristävämpään kokonaisuuteen. Samalla olisikin tarkoitus valmistella porukalle myös blogi, jos vaikka sinne tulisi menemisistä ja tulemisista kirjoiteltua. Ainakin kauhea into on päällä.

    Voittajissa varmaan nähdään, kun karkeakarvaisten kehälle olen ainakin tämän kolmikon kanssa tulossa. (:

    VastaaPoista