sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Sä olet helmi kuuman maan - Ramona

Ehkä pieni yllätys kaikille mutta Enunia Ramona -niminen neitokainen kotiutui meille tässä vähän aikaa sitten. Ramona on oikein lupaava neitokainen ja on jo ottanut paikkansa laumassamme ja sydämissämme.


Luonteeltaan tyttö on ystävällinen ja lempeä, mutta vieraita kohtaan suhteellisen pidättyväinen. Heti ensimmäisenä päivänä kun Ramona kotiutui meille, siitä suorastaan huokui itsevarmuus ja rauhallisuus, vaikka selvästi vieraat ihmiset ja koirat vähän hermostuttivat, puhumattakaan uudesta paikasta. Siihen nähden suhteellisen rauhassa se oli koko ajan eikä niin sanotusti hermoillut mistään turhasta.

Tuossa tuo eurasierneiti nyt makoilee jaloissani samalla kun tätä tekstiä kirjoitan. Täytyy sanoa, että karva on ainakin mukavan lämmin ja pehmeä ;) Toisaalta ehkä vähän huolettaa kun se varaamani saksanseisojauroskin saapuu kohta niin vilinää ja vilskettä kyllä sitten riittää. No, katsotaan mitä tapahtuu ja eletään sen mukaan päivä kerrallaan.

Pakko vielä hehkuttaa, että me lähdetään Ranskaan ja Liettuaan voittajanäyttelyyn. Tällä hetkellä kaikki koirat on ilmoitettuna molempiin - Ramona mukaanlukien. Itseasiassa Ramonan ilmoittautuminen Ranskaan lähti sen verran myöhässä, että en tiedä ehtikö se perille määräaikaan mennessä, mutta se selviää sitten aikanaan. Olisihan se toisaalta hienoa lähteä koko poppoon kanssa reissuun (toisaalta ajatus taas hirvittää niin että hyvä kun kestän ajatellakaan), mutta jos nyt sattuu käymään niin että Ramonan ilmottautuminen ei ehtinyt määräaikaan mennessä perille, se jää siskoni kanssa pitämään talovahtia.

En osaa oikeastaan sanoa, millaista menestystä koiriltani voittajanäyttelyissä odotan. Se riippuu pitkälti kilpakumppaneista ja tuomareista, sekä tietysti siitä, miltä koira sillä hetkellä näyttää. Tietystikään me ei meriittien ja sertien perässä tuonne olla lähdössä, on vain hauskaa nähdä taas vanhoja tuttuja ja tutustua ehkä myös uusiin harrastajiin. Vielä kuukausi pitäisi jaksaa odottaa, mutta eiköhän se tässä mene.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti